lagedruk bodem

Lagedruk bodems op maat of in standaard afmetingen worden snel geleverd door Steelpoint International. Tal van bedrijven gingen u voor en profiteerden ook van onze scherpe prijzen en uitgebreide assortiment voor verwerkingen en toepassingen in bijvoorbeeld offshore, apparatenbouw, chemie of scheepsbouw. We hebben een breed aanbod aan stalen producten met standaard handelsafmetingen, maar ook voor lagedruk bodems en andere stalen producten op maat, kunt u bij ons terecht.

Lagedruk bodems van hoge kwaliteit

Wanneer u gaat voor de lagedruk bodems van Steelpoint International, bent u verzekerd van kwaliteit. De fabricage van onze bodems vindt namelijk altijd plaats volgens PED - ASME - AD2000 normen en worden altijd gecertificeerd volgens TUV, DNV, Lloyds en Bureau Veritas. Doordat wij altijd werken met hoogwaardige machines, kunnen wij u altijd hoge kwaliteit, nauwkeurigheid en betrouwbaarheid garanderen.

Lagedruk bodem volgens uw specificatie

U kunt bij ons terecht voor lagedruk bodems in verschillende uitvoeringen. We bieden talloze opties zodat de juiste lagedruk bodems voor uw toepassingen krijgt. Zo bieden we lagedruk bodems in verschillende kwaliteitsvormen en zijn afmetingen tot een diameter van 6000 millimeter en een dikte van 35 millimeter mogelijk. Daarnaast kunnen we de bodems ook voorzien van pillowplate, een halvepijpspiraal en gesneden gaten voor flenzen. We kunnen de bodems slijpen tot Ra 0,4 Um en de laskantvoorbereiding verrichten volgens de tekening. Daarnaast is het mogelijk om de bodems te laten gloeien, beitsen, passiveren of polijsten.

Laat uw lagedruk bodems leveren door Steelpoint International

In welke uitvoering en volgens welke specificaties u uw lagedruk bodems ook nodig heeft, u kunt ervoor terecht bij Steelpoint International. Wij helpen u graag verder! Voor meer informatie of om de vele mogelijkheden te bespreken kunt u contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte aanvragen.

Bestel uw bolle bodem bij de specialist. Vragen? Neem dan contact op!

Heeft u vragen?

Neem gerust contact met ons op.