RVS Inox 1.4404

Steelpoint International levert u een roestvast stalen plaat met werkstoffnummer RVS Inox 1.4404 duplex roestvrij staal in vrijwel iedere gewenste afmeting en dikte. Al jaren vormen wij een onafhankelijke en zeer veelzijdige leverancier van ( roestvast )staal van topkwaliteit voor vele diverse bedrijven. Steelpoint International BV is lid van de Koninklijke Metaal-Unie.

Onze klanten ( in binnen – en buitenland ) bevinden zich in diverse branches zoals in de Off-shore – Machine bouw-Tankbouw-Apparatenbouw-Levensmiddelen industrie – (petro) Chemie- Ook een rvs plaat met werkstoffnummer RVS Inox 1.4404 is door ons geheel naar specificatie te leveren. Wij leveren zowel warmgewalste  plaat in RVS Inox 1.4404 (1D,2E, EN10088-2, EN18286, als koudgewalste platen met dit werkstoffnummer in vele afmetingen, diktes en uitvoeringen. Het slijpen van uw platen is ook mogelijk tot Ra 0,4 Um.

Naast plasma-snijden, laser- snijden en waterstraal snijden kunnen wij ook gezaagde RVS plaat aanbieden .Omdat wij voor het decoilen van uw platen in werkstoffnummer RVS Inox 1.4404 beschikken over de meest hoogwaardige machines,bent u verzekerd van uiterste nauwkeurigheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Ook grote hoeveelheden kunnen door ons binnen een kort tijdsbestek worden geleverd.

Vraag naar de vele mogelijkheden op het gebied van RVS Inox 1.4404 duplex plaat.

Heeft u vragen?

Neem gerust contact met ons op.