1.4539 – aisi 904L

Steelpoint International levert u een roestvast stalen plaat in de kwaliteit Aisi 904L roestvrij staal in vrijwel iedere gewenste afmeting en dikte. Al jaren vormen wij een onafhankelijke en zeer veelzijdige leverancier van ( roestvast )staal van topkwaliteit voor vele diverse bedrijven. Steelpoint International BV is lid van de Koninklijke Metaal-Unie.

Onze klanten ( in binnen – en buitenland ) bevinden zich in diverse branches zoals in de Off-shore – Machine bouw-Tankbouw-Apparatenbouw-Levensmiddelen industrie – (petro) Chemie- Ook een rvs plaat met Aisi 904L is door ons geheel naar specificatie te leveren. Wij leveren zowel warmgewalste RVS plaat in 1.4539 (1D,2E, EN10088-2, EN18286, als koudgewalste platen in Werkstoff 1.4539 / 904L in vele afmetingen, diktes en uitvoeringen. Het slijpen van uw platen is ook mogelijk tot Ra 0,4 Um.

Naast plasma-snijden, laser- snijden en waterstraal snijden kunnen wij ook gezaagde RVS plaat aanbieden .Omdat wij voor het decoilen van uw platen in Werkstoff 1.4539 / 904L over de meest hoogwaardige machines beschikken, bent u verzekerd van uiterste nauwkeurigheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Ook grote hoeveelheden kunnen door ons binnen een kort tijdsbestek worden geleverd.

Vraag naar de vele mogelijkheden op het gebied van RVS 904L plaat.

Heeft u vragen?

Neem gerust contact met ons op.