Alloy 59

Steelpoint International B.V. levert u plaat in de kwaliteit ALLOY 59 in vrijwel iedere gewenste afmeting en dikte. De kwaliteit Alloy 59 wordt o.a. gebruikt in de chemische – en papier industrie.
Al jaren vormen wij een onafhankelijke en zeer veelzijdige leverancier van (roestvast)staal van uitstekende kwaliteit voor diverse bedrijven. Steelpoint International B.V. is lid van de Koninklijke Metaal-Unie.

Onze klanten ( in binnen – en buitenland ) bevinden zich in diverse branches zoals in de off-shore – machinebouw-tankbouw-apparatenbouw-levensmiddelen industrie – (petro) chemie- Ook ALLOY 59 plaat is door ons geheel volgens uw specificatie te leveren. Wij leveren zowel Alloy Plaat als stafstaal in ALLOY 59 in vele afmetingen, diktes en uitvoeringen.

Naast plasma-snijden, laser- snijden en waterstraal snijden kunnen wij ook ALLOY 59 in stafstaal en buis aanbieden. Doordat wij over de meest hoogwaardige machines,bent u verzekerd van uiterste nauwkeurigheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Lengtes tot 6 meter x max. 2000 mm breed tot 35 mm dikte. Ook grote hoeveelheden kunnen door ons binnen een kort tijdsbestek worden geleverd.

Vraag naar de vele mogelijkheden op het gebied van ALLOY 59 plaat en stafstaal

Heeft u vragen?

Neem gerust contact met ons op.